Izrada Profesionalnih Web Sajtova

Ukoliko želite Profesionalni Web Sajt na pravom ste mestu !

Izrada Pro Sajta

O NAMA

Naš Tim sačinjavaju Profesionalni Web Dizajneri,Programeri kao i SEO Eksperti sa dugogodišnjim iskustvom. Sajtove izradjujemo na WordPress Platformi ili po vašem izboru (PHP Scripts itd…). Ukoliko ste zainteresovani,Možemo Vam ponuditi Profesionalni Web Sajt po najpovoljnijoj ceni na tržištu.Takodje možemo da Vam pomognemo i popravimo Sajt koji već imate, vratimo ga u funkciju i preuredimo da bude lepšeg dizajna kao i potpunu SEO Optimizaciju.

ŠTA NUDIMO

CENA

Cena zavisi od usluga za koje se opredelite (Gabarita i Dizajna Sajta pre svega) tako da je najbolje kontaktirati nas putem priložene Kontakt Forme i dobićete detaljne informacije o svemu što vas zanima. Klikom na Link u prilogu možete pogledati jedan od Sajtova koje smo izradili THETA HEALING

KONTAKT SA NAMA

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

UREDJIVANJE VAŠEG SAJTA

Za oporavak ili uredjivanje vašeg Sajta,potrebno je da imamo neke podatke kao sto su Adresa Sajta, Login Administratora i u nekim slucajevima pristup Hosting User Panelu,kako bismo mogli da se ulogujemo i izvršimo provere da li uopste moze da se vrati u funkciju i razloge zbog kojih je prestao sa radom . Za koju god opciju da se odlučite, Sajt će biti na Google kao i na ostalim pretraživačima i vremenom sve bolje rangiran kako budemo dodavali sadržaj, (biće povezan sa Google Search,Analitikom i ostalim Servisima sa ciljem da bude na što višem mestu na Google i ostalim pretraživačima) i time naravno privuče više posetilaca i klijenata u odnosu na konkurenciju.

GOOGLE OGLASI

Ako je možda Vaš cilj da što brže dodjete do više posetilaca, a samim tim i klijenata, možemo da vodimo kampanju Google Oglasa gde ćete biti prvi u rezultatima pretrage onima koji ukucaju kljucne reči sadržaja Vašeg Web Sajta.